'Laat me niet in de maling nemen door Tapia, hij moet meewerken aan een transfer'

'Laat me niet in de maling nemen door Tapia, hij moet meewerken aan een transfer'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 14:02zo 21-07-2019 om 14:02

Laatste update: zondag 21 juli 2019 om 14:18zo 21-07-2019 om 14:18

Renato Tapia moét deze zomer vertrekken bij Feyenoord. Dat zegt technisch directeur Sjaak Troost in gesprek met RTV Rijnmond. Hij is dan ook niet gediend van het huidige standpunt van de middenvelder, die van plan is om zijn contract in De Kuip uit te dienen. 

Tapia ligt nog één jaar vast bij Feyenoord. In de zomer van 2020 kan de Peruviaan dus transfervrij vertrekken. Feyenoord wil echter dat Tapia nú vertrekt. "Vorig seizoen hebben we hem al duidelijk proberen te maken dat er geen toekomst is bij Feyenoord. Toen was er geen club, toen is hij naar Willem II gegaan", laat Troost zondagmiddag weten.

"Nu heeft hij de Copa América gespeeld en hebben clubs zich gemeld. Allemaal positief natuurlijk, maar nu wil hij niet. Het beleid bij Feyenoord is dat wij hem niet transfervrij laten gaan. Dat deden we alleen bij spelers die veel hebben betekend voor Feyenoord, zoals Karim El Ahmadi en Brad Jones."

"Ik laat me niet in de maling nemen door Tapia, dat pik ik niet", vervolgt Troost gedecideerd. "Hij moet gewoon meewerken aan een transfer. Anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws