Update: 'We zoeken een spits en zijn inderdaad geïnteresseerd in Milik'

Update: 'We zoeken een spits en zijn inderdaad geïnteresseerd in Milik'

Gepubliceerd: donderdag 25 juli 2019 om 16:27do 25-07-2019 om 16:27

Arek Milik staat woensdag op de voorpagina van de Spaanse sportkrant Estadio Deportivo. De Poolse spits en zijn management zouden een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Real Betis. In januari was Betis volgens Spaanse en Italiaanse media ook al in de markt voor de international. 

Estadio Deportivo schrijft dat Milik (25) op een transfer naar de Primera Division aast. Bij zijn huidige werkgever SSC Napoli is hij komend seizoen waarschijnlijk niet verzekerd van een basisplaats. Eigenaar Aurelio De Laurentiis is achter de schermen druk bezig met de transfer van Internazionale-spits Mauro Icardi.

Reden voor Milik om eieren voor zijn geld te kiezen. De voormalig spits van onder meer Ajax en Bayer Leverkusen is blijkbaar zelf al rond met Betis; nu moet de Spaanse club nog een akkoord zien te bereiken met Napoli over een transfersom. Milik, die de afgelopen jaren met diverse zware blessures kampte, heeft in Napels een contract tot medio 2021. Gesprekken over verlenging liepen op niets uit. 

Betis stuntte eerder deze week met de komst van Nabil Fekir. De aanvallende middenvelder werd overgenomen van Olympique Lyon. Spaanse en Engelse media verwachten dat Betis snel een akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over de transfer van Giovanni Lo Celso. De Argentijnse spelmaker moet circa 60 miljoen euro opleveren. 

Update 25/7 16.27: Betis is inderdaad in de markt voor Milik. "We zijn in hem geïnteresseerd, want we zoeken naar een nieuwe spits en met zijn spel past hij in ons elftal", wordt vice-president Jose Miguel Lopez geciteerd door Estadio Deportivo. "Verder kan ik op dit moment niets over de situatie zeggen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws