Goed nieuws voor Martens: aanvalster tekent nieuw contract bij FC Barcelona

Goed nieuws voor Martens: aanvalster tekent nieuw contract bij FC Barcelona

Gepubliceerd: vrijdag 26 juli 2019 om 11:57vr 26-07-2019 om 11:57

FC Barcelona en Lieke Martens hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. De aanvalster tekent een dezer dagen een nieuwe verbintenis die haar tot medio 2022 aan de Catalaanse club verbindt, zo laat de club weten via de officiële kanalen.

Martens kwam in 2017 als winnares van het EK bij de Spaanse topclub binnen. In datzelfde jaar werd ze ook verkozen tot beste speelster van de wereld. Dit jaar eindigde ze met FC Barcelona op een tweede plek in de Spaanse competitie en verloor ze de Champions League-finale van het Olympique Lyon van Shanice van de Sanden. Daarna reikte ze met de Oranje Leeuwinnen tot de finale van het WK, waarin werd verloren van de Verenigde Staten.

Tijdens het eindtoernooi in Frankrijk slaagde Martens er niet in haar beste spel te laten zien, mede door een blessure aan haar teen. Gedurende de drie seizoenen in Catalonië heeft ze haar meerwaarde echter voldoende bewezen. Daarom wordt bij Barça haar contract verlengd tot medio 2022. De vorige verbintenis van Martens liep volgend jaar zomer af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws