'Juve wil concurrent Inter pijn doen in Lukaku-jacht en gooit Dybala in de strijd'

'Juve wil concurrent Inter pijn doen in Lukaku-jacht en gooit Dybala in de strijd'

27-07-2019 08:47
35

Internazionale moet vrezen voor binnenlandse concurrentie in de strijd om Romelu Lukaku, meldt Sky Sports. Juventus zou een bod voorbereiden, waarmee het de Nerazzurri de loef af kan steken.

La Vecchia Signora is volgens het medium bereid om Paulo Dybala in de strijd te gooien. De 25-jarige Argentijn ligt nog tot medio 2022 vast, maar is Turijn enigszins op het tweede plan geraakt na de komst van Cristiano Ronaldo en mag deze zomer vertrekken. Of het Dybala-aanbod genoeg is om Manchester United te overtuigen, zal echter nog moeten blijken: Manchester United wil Lukaku alleen voor de absolute hoofdprijs verkopen.

The Red Devils zijn al enige tijd in gesprek met Internazionale, dat echter nog niet heeft kunnen voldoen aan de vraagprijs van de Engelsen. Volgens de meest recente berichtgeving heeft Manchester United een bod ter waarde van 75 miljoen euro van tafel geveegd. Lukaku kwam in 2017 voor circa 85 miljoen euro over van Everton en staat nog drie seizoenen onder contract op Old Trafford.