Vincent Janssen helpt oude club Almere City: Tottenham-spits (22) naar Flevoland

Vincent Janssen helpt oude club Almere City: Tottenham-spits (22) naar Flevoland

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 18:28ma 29-07-2019 om 18:28

Almere City kan komend seizoen beschikken over een bij Tottenham Hotspur opgeleide spits. De 22-jarige Shayon Harrison ondertekende maandag een tweejarig contract in het Yanmar Stadion, met een optie voor nog één seizoen.

Harrison debuteerde op 25 oktober 2016 in de hoofdmacht van Tottenham, tijdens een League Cup-duel met Liverpool. Zijn invalbeurt duurde zeven minuten en is uiteindelijk zijn enige optreden ooit voor het eerste elftal geweest. De Londenaren verhuurden Harrison de afgelopen seizoenen aan Yeovil Town, Southend United en het Australische Melbourne City.

De komende seizoenen is hij dus in de Keuken Kampioen Divisie te bewonderen. "We zijn geweldig trots dat een dergelijke speler voor Almere City FC kiest. Het spreekt voor zich dat Harrison ook een ander, op korte termijn financieel aantrekkelijker, pad had kunnen kiezen", laat algemeen directeur John Bes weten aan de clubsite. Oud-teamgenoot Vincent Janssen heeft Harrison echter overtuigd om voor diens oude club te kiezen. Almere City dankt de kersverse spits van CF Monterrey 'voor zijn positieve bijdrage aan het tot stand komen van deze deal.'

Almere City heeft deze zomer drie versterkingen binnengehaald: Dico Koppers (PEC Zwolle) en Thomas Verheydt (Go Ahead Eagles) kwamen de ploeg van Robert Molenaar eerder al versterken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws