Til traint al mee bij Spartak Moskou: Het is allemaal razendsnel gegaan

Til traint al mee bij Spartak Moskou: "Het is allemaal razendsnel gegaan"

Gepubliceerd: maandag 5 augustus 2019 om 10:10ma 05-08-2019 om 10:10

Spartak Moskou had een 'steengoed verhaal' en daarom heeft Guus Til besloten om het avontuur in Rusland aan te gaan. De captain van AZ vertelt dat in gesprek met De Telegraaf. Afgelopen weekend stond Til al op het trainingsveld van zijn nieuwe club. 

Officieel moet de toptransfer van Til (21) nog worden beklonken. Waarschijnlijk komen AZ en Spartak Moskou op korte termijn met witte rook. Naar verluidt betaalt de Russische grootmacht zo'n 18 miljoen euro voor de middenvelder. "Het is allemaal razendsnel gegaan. Woensdag twee weken geleden kwamen de directeur en advocaat naar Amsterdam. En eerlijk is eerlijk, ze hadden een steengoed verhaal", vertelt de hoofdrolspeler aan De Telegraaf

Til wil als voetballer verder groeien in Moskou. "Iedere voetballer werkt jarenlang bij zijn club om het eerste te halen en streeft het hoogst haalbare na. Dan komt er een moment dat je een enorme kans krijgt, waarbij je je sportief en financieel kunt verbeteren. Die diende zich nu bij mij aan. De club biedt mij een groot podium en topfaciliteiten om mezelf als speler en mens te ontwikkelen. Spartak wil mij graag verder brengen en van mijn kant hoop ik het team te kunnen helpen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verstandige transfer voor Til?

(1898 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws