Van Bommel: 'Ik had vorige week weer contact met Ribéry: onbetaalbaar'

Van Bommel: 'Ik had vorige week weer contact met Ribéry: onbetaalbaar'

11-08-2019 22:27
84

PSV-trainer Mark van Bommel heeft inderdaad toenadering gezocht tot zijn oude ploeggenoot Franck Ribéry. De twee speelden jarenlang samen bij Bayern München, waar de 36-jarige Fransman afgelopen zomer vertrok na twaalf jaar trouwe dienst.

BILD meldde vrijdagavond dat Van Bommel contact heeft gehad met Ribéry. De Telegraaf kwam zondagochtend met het nieuws dat de geroutineerde vleugelaanvaller te duur is voor PSV. Van Bommel bevestigde beide berichten voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. "Ik heb hem een tijd geleden al gevraagd. Afgelopen week had ik weer contact met hem. Hij kon in Saudi-Arabië heel veel geld verdienen, dat is toen niet doorgegaan. Ik heb met Franck gesproken, maar hij is onbetaalbaar", liet hij weten tegenover FOX Sports.

PSV haalde deze zomer al een buitenspeler binnen in de persoon van Bruma, maar weet nog niet of spelers als Steven Bergwijn, Gastón Pereiro en Hirving Lozano ook na 1 september nog in Eindhoven spelen. Lozano viel bovendien geblesseerd uit tegen ADO Den Haag: de ernst van zijn blessure zal nog moeten blijken. De Eindhovenaren legden zondag wel een 'nieuwe' centrale verdediger vast: oude bekende Daniel Schwaab keerde terug in het Philips Stadion.