Genee wil Sneijder binnenhalen: Kunnen wij hem een beetje bij de hand nemen

Genee wil Sneijder binnenhalen: "Kunnen wij hem een beetje bij de hand nemen"

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 11:43wo 14-08-2019 om 11:43

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 11:52wo 14-08-2019 om 11:52

Wilfred Genee ruikt zijn kans nu Wesley Sneijder een punt achter zijn voetbalcarrière heeft gezet. De presentator van Veronica Inside hoopt Sneijder binnenkort aan zijn tafel te mogen begroeten.

Genee heeft al regelmatig contact gehad met de recordinternational, laat hij weten aan RTL Boulevard. "Het zou mijn voorkeur hebben dat Wesley zo snel mogelijk bij de televisie gaat werken. Daar heb ik hem ook al een paar keer via via voor benaderd", aldus de presentator, die Sneijder 'de perfecte analist' noemt. "Hij heeft veel kijk op het spelletje, hij heeft een leuke mening, hij is grappig, ad rem... Dan kunnen wij hem een beetje bij de hand nemen en dan kan hij van daaruit verder kijken."

Sneijder nam op 6 september officieel afscheid van het Nederlands elftal en speelde in december zijn laatste wedstrijd voor het Qatarese Al Gharafa. Maandag opende hij een skybox bij FC Utrecht en liet hij weten dat zijn voetbalcarrière na zeventien jaar ten einde is. De 35-jarige spelmaker kwam tijdens zijn rijke loopbaan uit voor Ajax, Real Madrid, Internazionale, Galatasaray en OGC Nice, voordat hij neerstreek in het Midden-Oosten.

Poll

Zou Sneijder bij Veronica Inside passen?

(2055 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws