De Mos schrikt van middenveld Ajax: Het loopt voor geen meter

De Mos schrikt van middenveld Ajax: "Het loopt voor geen meter"

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 12:28wo 14-08-2019 om 12:28

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 12:28wo 14-08-2019 om 12:28

Aad de Mos is dinsdagavond geschrokken van het middenveld van Ajax. Dat laat de analist weten in een video op zijn Instagram-account. 

In Amsterdam won Ajax met 3-2 van PAOK. De formatie van trainer Erik ten Hag bereikte zo de beslissende play-offs van de Champions League. Daarin is APOEL Nicosia de tegenstander. Met name het middenveld van Ajax liet het dinsdag afweten, vindt De Mos. 

"Van APOEL moeten ze kunnen winnen, maar er moet nog veel gebeuren aan het elftal", vertelt de voormalig trainer van onder meer Ajax en PSV. "Het middenveld loopt voor geen meter. Het elftal valt in twee delen uit elkaar. Wel knap van Dusan Tadic: drie penalty's, twee binnen schieten."

De Mos is optimistisch over de kansen van drie andere Nederlandse ploegen. PSV, Feyenoord en AZ treden donderdagavond aan in de derde voorronde van de Europa League. "Alle clubs gaan door, ben ik van overtuigd. Dat is dus goed voor het Nederlands voetbal."

PSV won vorige week in Noorwegen met 1-0 van Haugesund, Feyenoord klopte Dinamo Tbilisi in De Kuip met 4-1 en op bezoek bij Mariupol bleef AZ steken op 0-0. 

Poll

Gaan PSV, Feyenoord én AZ door?

(3905 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws