Eerste test voor Feyenoord: 'Stam maakt op mij een gefrustreerde indruk'

Eerste test voor Feyenoord: 'Stam maakt op mij een gefrustreerde indruk'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 08:56zo 18-08-2019 om 08:56

In Rotterdam-Zuid wordt met belangstelling uitgekeken naar de krachtmeting tussen Feyenoord en FC Utrecht van zondagmiddag. Feyenoord won slechts één van zijn vier officiële wedstrijden dit seizoen, maar zal tegen de ploeg van John van den Brom voor het eerst serieus getest worden, klinkt het.

FC Utrecht vloog er in de Europa League op dramatische wijze uit tegen Zrinjski Mostar, maar herpakte zich met twee overtuigende zeges op ADO Den Haag en PEC Zwolle. De Domstedelingen mogen in De Kuip proberen om hun maximale score te behouden. "FC Utrecht heeft een ploeg die zich kan meten met Feyenoord, misschien hebben ze zelfs wel een betere selectie", laat NOS-commentator Arman Avsaroglu weten aan zijn werkgever. "Het wordt interessant om te zien hoe de verhoudingen liggen op dit moment."

Avsaroglu denkt dat een negatief resultaat tegen FC Utrecht niet zou bijdragen aan de stemming in Rotterdam-Zuid, die toch al niet opperbest is. "Hij maakt op mij een gefrustreerde indruk in zijn eerste weken", doelt hij op het plotselinge vertrek van Jeremiah St. Juste waarmee de trainer geconfronteerd werd, vlak voor het Europa League-duel met Dinamo Tbilisi. De trainer heeft echter niets te klagen over zijn materiaal, denkt Avsaroglu. "Nog steeds vind ik dat Feyenoord een selectie heeft die derde kan worden in de competitie."

Feyenoord en FC Utrecht trappen zondagmiddag om 16.45 uur af in De Kuip.

Poll

Hoe gaat Feyenoord-FC Utrecht eindigen?

(4344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws