'Dolberg voelt geen vertrouwen en kiest voor definitief vertrek voor 25 miljoen'

'Dolberg voelt geen vertrouwen en kiest voor definitief vertrek voor 25 miljoen'

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 07:25ma 19-08-2019 om 07:25

Kasper Dolberg heeft zijn zinnen gezet op een definitief vertrek bij Ajax. De 21-jarige Deen wees een huurtransfer naar Hoffenheim dan ook af en vervolgt zijn carrière zo goed als zeker bij OGC Nice, schrijft ook Voetbal International.

De Telegraaf pakte zondagavond uit met het nieuws dat Ajax een mondeling akkoord heeft bereikt met de Fransen over een transfer van twintig miljoen euro. Volgens VI kan het bedrag – inclusief bonussen – zelfs oplopen tot 25 miljoen.

Dolberg heeft heel bewust de keuze gemaakt om definitief te vertrekken uit Amsterdam, nadat hij wederom uit de basis was verdwenen. De spits is van mening dat hij niet goed tot zijn recht komt in de speelstijl van trainer Erik ten Hag. Ook voelt Dolberg weinig vertrouwen in de Johan Cruijff Arena, hoewel hij in de voorbereiding nog veel minuten maakte.

De Deense international besloot zelf een streep te zetten door een tijdelijke overgang naar Hoffenheim, waar voormalig Ajax-assistent Alfred Schreuder aan het roer staat. Hij kiest voor een frisse start bij Nice. Bij de club van coach Patrick Vieira kan hij een vijfjarig contract tekenen. Dolberg vertrekt spoedig naar Frankrijk om zijn overstap af te ronden.

Poll

Neemt Ajax te snel afscheid van Kasper Dolberg?

(11489 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws