'Natuurlijk praten we met Ihattaren over zijn keuze voor Marokko of Nederland'

'Natuurlijk praten we met Ihattaren over zijn keuze voor Marokko of Nederland'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 13:17do 22-08-2019 om 13:17

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 13:30do 22-08-2019 om 13:30

Mohamed Ihattaren is geselecteerd voor Marokko én Jong Oranje en dus rijst de vraag voor welk land de PSV'er gaat kiezen. De technisch vaardige middenvelder lijkt zelf rustig te blijven onder alle aandacht.

Eerder zei Ihattaren dat hij zijn keuze nu nog niet gaat maken. Nabil Ihattaren praat veel met zijn broer, maar laat de keuze aan hem. "Natuurlijk praten we met hem over zijn keuze voor Marokko of Nederland", zegt Nabil in gesprek met de NOS. "Het is wel moeilijk natuurlijk, maar uiteindelijk moet je een verstandige keuze maken die goed is voor je carrière. Het zijn twee toplanden. Het ligt helemaal aan Mo zelf."

"Hij is ontspannen, lekker chill en laat alles op zich afkomen. Dat heeft hij altijd gehad. Ook op de Utrechtse pleintjes in Kanaleneiland", aldus Nabil over zijn broer. Ze groeiden op in Utrecht. "Hij was daar de koning. Iedereen wilde Mo in z'n team. Maar hij waande zich geen Messi of Ronaldo. 'Onthoud de naam Mo Ihattaren', zei hij toen al op jonge leeftijd. Mo'tje wil gewoon lekker voetballen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws