L'Équipe en BILD: Bayern accepteert 10 miljoen verlies en laat Golden Boy gaan

L'Équipe en BILD: Bayern accepteert 10 miljoen verlies en laat Golden Boy gaan

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 23:15do 22-08-2019 om 23:15

Het heeft er alle schijn van dat de wegen van Bayern München en Renato Sanches gaan scheiden. Volgens BILD en L'Équipe heeft het Franse Lille meer dan concrete interesse in de Golden Boy van 2016 en zijn beide partijen zelfs al serieus met elkaar in gesprek.

De 22-jarige Portugees mocht vrijdagavond vijf minuten meedoen tijdens de Bundesliga-ouverture tegen Hertha BSC en beklaagde zich na afloop openlijk over zijn gebrek aan speeltijd. Het kwam Sanches op een boete van tienduizend euro te staan. De klaagzang van de man uit Lissabon schoot bovendien in het verkeerde keelgat bij Uli Hoeness en Karl-Heinz Rummenigge, meldt BILD: de twee Bayern-iconen wilden Sanches aanvankelijk binnenboord houden, maar gaan nu meewerken aan een definitief vertrek van de Portugees.

Lille lijkt 25 miljoen euro op tafel te moeten leggen op tafel te moeten leggen om Sanches – die al eens verhuurd werd aan Swansea City – definitief over te nemen van Bayern. Der Rekordmeister accepteert tien miljoen euro verlies op de middenvelder, die na zijn glansrol op het EK van 2016 nochtans met hoge verwachtingen naar München vertrok.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws