Miljoenenaankoop Bayern München wil weg: 'Vijf minuten zijn niet genoeg voor mij'

Miljoenenaankoop Bayern München wil weg: 'Vijf minuten zijn niet genoeg voor mij'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 09:54za 17-08-2019 om 09:54

Renato Sanches windt er geen doekjes om: de Portugees is ontevreden bij Bayern München en wil de club zo snel mogelijk verlaten. Sanches (21) kwam de vorige seizoenen al mondjesmaat in actie voor Bayern en mocht vrijdag tegen Hertha BSC (2-2) slechts vijf minuten meedoen. Na afloop uitte hij zijn frustratie over de situatie.

"Of ik Bayern wil verlaten? Ja", zegt Sanches tegen Sport1. "Deze situatie is niet goed voor me. Het is de tweede keer dat ik de club wil verlaten, maar ze willen me niet laten gaan. Vijf minuten zijn niet genoeg voor mij."

Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge hoopt dat Sanches rustig blijft en afwacht wat de komende wedstrijden hem brengen. "Het is niet gepast om na een of twee wedstrijden boos te worden." Rummenigge sluit een verkoop van Sanches uit. "Wij zullen hem niet verkopen. Dat werkt niet. Hij doet er goed aan om te kalmeren."

Na de EK-winst van Portugal in 2016 werd Sanches door Bayern weggekaapt bij Benfica. In München maakte hij echter weinig indruk. Bayern verhuurde hem anderhalf jaar geleden aan Swansea City.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Sanches moet vertrekken bij Bayern

(2475 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws