'Cultheld' Mitroglou: 'M'n vrouw vindt mijn baard ook niet mooi, maar ik houd hem'

'Cultheld' Mitroglou: 'M'n vrouw vindt mijn baard ook niet mooi, maar ik houd hem'

26-08-2019 23:39
93

Kersvers PSV-spits Kostas Mitroglou heeft hectische dagen achter de rug. De 31-jarige Griek rondde donderdagmiddag zijn transfer naar Eindhoven af en mocht diezelfde avond nog debuteren tegen het Cypriotische Apollon Limassol.

Vlak nadat beide partijen voor het eerst aan elkaar gelinkt werden, was de transfer al een feit. "Ze zochten contact en toen ging het heel snel", beaamt Mitroglou in gesprek met FOX Sports. "Alles klopte, ook de manier waarop ze zich voor mij ingezet hebben. Ik heb direct ja gezegd en het was snel voor elkaar."

Tegen Apollon mocht Mitroglou direct tien minuten meedoen. "Ik ben hierheen gevolgen, ik heb een paar uurtjes geslapen en ik heb direct gespeeld", somt hij op. "Na afloop was alles goed. Het team had gewonnen, dus alles was in orde." De spits had aan zijn korte invalbeurt genoeg om direct uit te groeien tot een cultheld, niet in het minst vanwege zijn karakteristieke baard. "Ik vind het gewoon fijn, het betekent verder niets. Ik weet dat niet iedereen het mooi vindt, mijn vrouw ook al niet. Maar ik vind van wel, dus ik laat hem staan."