FC Groningen lijkt Doan-miljoenen op zak te houden: 'Ik ben op zich dik tevreden'

FC Groningen lijkt Doan-miljoenen op zak te houden: 'Ik ben op zich dik tevreden'

Gepubliceerd: zaterdag 31 augustus 2019 om 09:19za 31-08-2019 om 09:19

Laatste update: zaterdag 31 augustus 2019 om 09:50za 31-08-2019 om 09:50

FC Groningen kon deze week cashen dankzij de verkoop van Ritsu Doan en zou in theorie nog het een en ander kunnen doen op de transfermarkt. Trainer Danny Buijs zit echter niet te springen om versterking.

Het gemis van Doan zal zaterdagavond tegen Heracles waarschijnlijk intern worden opgevangen: Sam Schreck is volgens het Dagblad van het Noorden de beoogde 'opvolger' van de kersverse PSV'er. Het lijkt niet waarschijnlijk dat FC Groningen zich voor maandagavond nog gaat roeren op de transfermarkt. "Er circuleren altijd nog wel lijstjes met namen, maar ik moet zeggen dat ik op zich dik tevreden ben met de huidige selectie", aldus Buijs tegenover het medium.

FC Groningen gaat mogelijk nog wel enkele uitgaande transfers afsluiten. Django Warmerdam zal tegen Heracles waarschijnlijk nog tot de wedstrijdselectie behoren, maar mag weg. Voor Michael Breij en Jannik Pohl is het einde verhaal in Groningen: de twee komen niet in de plannen van Buijs voor en hebben nog drie dagen de tijd om een nieuwe club te vinden. Thijs Dallinga staat op de nominatie om verhuurd te worden, maar vooralsnog is er geen beweging rondom de negentienjarige spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat FC Groningen strijden om Europees voetbal dit seizoen?

Ja
37%
Nee
63%
(4515 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws