Schreuder: 'Deze verhalen hebben me wel verbaasd, het is totale onzin'

Schreuder: 'Deze verhalen hebben me wel verbaasd, het is totale onzin'

31-08-2019 21:12
42

Alfred Schreuder wil niets weten van de aantijgingen die hem de laatste dagen ten deel vallen. Er wordt gezegd dat hij tijdens zijn periodes bij Ajax en FC Twente lekte naar de media, maar dat spreekt Schreuder met klem tegen.

De voormalig assistent van Ajax-trainer Erik ten Hag speelde met Hoffenheim tegen het Leverkusen van Peter Bosz (0-0). Na de wedstrijd werd hem gevraagd naar de aantijgingen vanuit Nederland. "Dat heeft me wel verbaasd", zegt Schreuder tegenover FOX Sports. "Erik (Ten Hag, red.) en ik hebben een uitstekende relatie en dat zal ook altijd zo blijven. Verder wil ik me graag volledig focussen op Hoffenheim, dat vind ik nu veel belangrijker. Dit is totale onzin."

Ook sprak Schreuder zich uit over Jurgen Locadia, die sinds twee dagen onder contract staat bij Hoffenheim. De spits mocht invallen en kan in de toekomst een basisplaats verwachten. "Hij gaat zijn mogelijkheden zeker krijgen om zich in de basis te spelen. Jurgen is goed in de buurt van de zestien en tijdens thuiswedstrijden waarin je het spel moet maken heb je zo'n type nodig."