Briljante aankondiging van Cambuur: vleugelaanvaller keert terug in Nederland

Briljante aankondiging van Cambuur: vleugelaanvaller keert terug in Nederland

02-09-2019 19:16
43

SC Cambuur heeft toch nog een vleugelaanvaller weten toe te voegen aan de selectie. Jarchinio Antonia, international van Curaçao, komt transfervrij over van AEL Limassol en keert terug op de Nederlandse velden. Dat maakt de club op ludieke wijze bekend.

In eerste instantie had de club uit Leeuwarden de pijlen gericht op Crysencio Summerville, maar toen die naar ADO vertrok moest technisch manager Foeke Booy schakelen. Uiteindelijk is Booy tevreden dat Antonia wel tekent in de hoofdstad van Friesland. "Dit was er eentje van de lange adem, maar we zijn vooral heel blij dat het alsnog is gelukt.", zegt hij op de website van de Leeuwarders.

Antonia kwam in het verleden in de Eredivisie uit voor FC Groningen en heeft ook een verleden bij Go Ahead Eagles. "Jarchino zijn staat van dienst spreekt voor zich en met zijn snelheid, diepgang en creativiteit is het een speler die altijd voor gevaar zorgt. Dat zijn de precies de kwaliteiten die we graag nog aan onze selectie wilden toevoegen en hiermee heeft de staf ook voorin meerdere wapens om uit te kiezen."