Dest over interlandkeuze: Ja, het zal snel naar voren gebracht kunnen worden

Dest over interlandkeuze: "Ja, het zal snel naar voren gebracht kunnen worden"

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 19:22vr 13-09-2019 om 19:22

Laatste update: vrijdag 13 september 2019 om 19:25vr 13-09-2019 om 19:25

Sergiño Dest hoopt snel meer duidelijkheid te kunnen bieden over zijn internationale keuze. De vleugelverdediger speelde twee oefenwedstrijden voor de Verenigde Staten, maar kan ook voor het Nederlands elftal uitkomen.

"Ik heb beide opties open gehouden", verklaart Dest voor de camera van Ajax TV. "Dat zal ik ook blijven doen totdat ik op een moment sta dat ik echt moet beslissen." Aangezien de Verenigde Staten in oktober officiële wedstrijden spelen zal de beslissing van Dest dan ook snel duidelijk moeten worden. "Ja, het zal snel naar voren gebracht kunnen worden. Nu nog niet, jullie zullen zelf wel zien wat er gaat gebeuren."

Dest tekende vandaag een nieuw contract bij Ajax, waardoor hij tot 2022 vast ligt. "Het volgende doel is kampioen worden, Champions League, alle prijzen pakken dit seizoen. Gewoon mezelf laten zien", toont Dest zich ambitieus. De verdediger heeft nu ook zijn eigen plek in de kleedkamer, maar weet nog niet naast wie hij zit. "Ik ben er nog maar één keer geweest. We hebben nog niet echt een naamplaatje, maar dat komt nog wel. Ik denk dat dat echt een mooi moment gaat zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat gaat Dest doen?

(9927 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws