Driessen steunt emotionele Karsdorp: 'Eigenlijk moet hij de politie inschakelen'

Driessen steunt emotionele Karsdorp: 'Eigenlijk moet hij de politie inschakelen'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 16:57vr 20-09-2019 om 16:57

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen leeft mee met Rick Karsdorp. De rechtsback van Feyenoord werd donderdagavond uitgefloten tijdens het Europa League-duel met Rangers FC en onthulde na afloop dat zijn familie al langere tijd lastig wordt gevallen door enkele fans.

Feyenoord liet eerder op de vrijdag al weten dat het Karsdorp steunt. Driessen moedigt de vleugelverdediger zelfs aan om actie te ondernemen. "Rick Karsdorp moet eigenlijk de politie inschakelen", vertelt hij in Kick-Off Eredivisie op de site van De Telegraaf.

"Hij heeft er geen moeite mee dat ze hem verrot schelden of vinden dat hij niet goed speelt. Maar ze trekken het ook naar zijn privéleven, zijn kinderen en zijn vrouw worden geconfronteerd met sms'jes en appjes. Daar zal paal en perk aan moeten worden gesteld."

Driessen vindt het alleen maar goed dat Karsdorp zich donderdagavond uitsprak en van zijn hart geen moordkuil maakte. "Nu weten we het allemaal en kunnen wij ook vertellen wat Rick Karsdorp moet doen. Die moet hier gewoon werk van maken", besluit de chef voetbal van de ochtendkrant.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws