Feyenoord komt met statement na ruzie Karsdorp met fans: Het gaat te ver

Feyenoord komt met statement na ruzie Karsdorp met fans: "Het gaat te ver"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 14:57vr 20-09-2019 om 14:57

Eric Botteghin neemt het op voor Rick Karsdorp. Na afloop van de nederlaag tegen Rangers FC liet de emotionele rechtsback blijken dat hij het gedrag van een groep Feyenoord-supporters niet meer pikt.

"Natuurlijk begrijpen we de teleurstelling van de meegereisde supporters, maar dit gaat veel te ver", reageert Botteghin op de Feyenoord-website. Karsdorp werd in Schotland uitgefloten door tientallen supporters en ging na het laatste fluitsignaal verhaal halen. Ook buiten het veld wordt hij lastiggevallen.

"Ja, wat moet ik erover zeggen? Die jongens zitten gewoon zielig achter hun telefoon", zei een geëmotioneerde Karsdorp tegen RTL7. "Dan kunnen ze beter naar de club komen en iets tegen me zeggen. Niet dat ik dan wat gaan doen, hoor. Over mij mag je alles zeggen, maar je moet mijn gezin en mijn familie met rust laten."

Botteghin begrijpt de reactie van Karsdorp. "We kunnen wel tegen een stootje", aldus de Feyenoord-captain. "We snappen de emotie direct na afloop van een verloren wedstrijd. Echter het gaat natuurlijk veel te ver een speler helemaal kapot te schelden en daarna via apps en social media hem en ook zijn familie vreselijke dingen toe te wensen. Natuurlijk betreft het een klein groepje, maar het raakt ons wel."

"Ik heb Rick vanmorgen na het ontbijt nog even gesproken. De teleurstelling is er uiteraard nog, maar we gaan weer verder."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws