Kwakman: 'Alsjeblieft Mo, een oproep van mij: kies voor het Nederlands elftal'

Kwakman: 'Alsjeblieft Mo, een oproep van mij: kies voor het Nederlands elftal'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 21:53za 21-09-2019 om 21:53

Kees Kwakman roept Mohammed Ihattaren op om voor het Nederlands elftal te kiezen. Het 17-jarige toptalent van PSV maakt een geweldige indruk op Kwakman, die zich direct tot Ihattaren richt en hem aanspoort om voor Oranje te spelen.

Kwakman gaf in de uitzending van De Eretribune op FOX Sports aan te genieten van Ihattaren. "We komen superlatieven tekort en iedereen ziet ook hoe goed hij is", vertelt de analist. "Het is ook nog eens een volwassen jongen in interviews, met zo veel zelfvertrouwen. Een indrukwekkende fysiek die het spel naar zich toetrekt, het is gewoon een genot om naar hem te kijken. Natuurlijk zal er nog wel het één en ander beter moeten, maar dat hij nu al doorbreekt is mooi."

Ronald Koeman doet er volgens Kwakman goed aan om zo snel mogelijk om tafel te gaan zitten met de linkspoot uit Utrecht. "Hij moet voor Oranje kiezen, daar zijn we het toch wel over eens? Ik hoop echt dat dat gaat gebeuren. Dus bij dezen, alsjeblieft Mo, kies voor het Nederlands elftal. Dat is een oproep van mij."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws