'Odgaard heeft er nu twee gemist, dus we moeten wel even gaan kijken hoe of wat'

'Odgaard heeft er nu twee gemist, dus we moeten wel even gaan kijken hoe of wat'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 14:52zo 22-09-2019 om 14:52

Hicham Faik, aanvoerder van Heerenveen, weet nog niet of Jens Odgaard de volgende strafschop van de Friezen nog wel mag nemen. De Deense spits miste in de tweede helft van het duel tegen FC Utrecht vanaf de stip en dat bleek een dure misser: het duel eindigde in een gelijkspel.

Odgaard werd vrijwel direct na de gemiste strafschop gewisseld door trainer Johnny Jansen, waarop hij snel richting de kleedkamer beende. "Hij is een spits en wil goals maken, maar hij heeft er nu wel twee gemist..", benoemt Faik bij FOX Sports de lastige situatie rondom de Deen. "We moeten even gaan kijken hoe en wat, maar we willen wel graag dat hij goals maakt."

"We geven hem veel vertrouwen", gaat de aanvoerder van de Friese club verder. Hij hoopt dat de spits van Heerenveen snel het net weet te vinden. "Je ziet dat hij keihard werkt om goals te maken, dan is het echt heel zonde dat hij vandaag niet voor de drie punten zorgt. We moeten even kijken hoe we dit gaan oplossen, maar er is nog niks aan de hand."

Odgaard miste al eerder dit seizoen een penalty en was ook tegen FC Utrecht de schlemiel. De Deense spits schoot tegen Fortuna wel raak vanaf de stip en was vorige week in Amsterdam (4-1 voor Ajax) verantwoordelijk voor de enige Friese treffer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws