Update: Transfervrije keeper overtuigt en tekent voor negen maanden bij Willem II

Update: Transfervrije keeper overtuigt en tekent voor negen maanden bij Willem II

Gepubliceerd: woensdag 25 september 2019 om 16:22wo 25-09-2019 om 16:22

Willem II zal het aantal Grieken in de selectie naar verwachting nóg verder uitbreiden. Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis streken vorig seizoen al neer in Tilburg, Christos Voutsas tekende vrijdag een contract en de 24-jarige doelman Giorgios Strezos lijkt de volgende te gaan worden.

De afgelopen zomer bij OFI Kreta vertrokken sluitpost traint al langere tijd mee bij De Tricolores, die na het geblesseerd wegvallen van reservekeeper Michael Woud op zoek zijn naar een extra doelman. Roy Kortsmit en Piet Velthuizen meldden zich eerder tevergeefs op het trainingsveld, maar Strezos mag waarschijnlijk wél blijven.

Volgens het Brabants Dagblad heeft technisch directeur Joris Mathijsen de Griekse doelman maandag een éénjarige aanbieding gedaan. Strezos staat op het punt om het aanbod te accepteren en wordt dinsdag weer op de training verwacht. Vermoedelijk gaat Willem II deze week nog zijn komst wereldkundig maken.

Update: Strezos is woensdag definitief gestrikt door Willem II. De transfervrije doelman, die 'gedurende enkele trainingen het technische hart wist te overtuigen', heeft tot het einde van het seizoen getekend, meldt de Tilburgse eredivisionist. Willem II beschikt over een optie om de verbintenis met één jaar te verlengen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws