Van Bommel bevestigt: 'Hij heeft Koeman laten weten dat het niet verstandig is'

Van Bommel bevestigt: 'Hij heeft Koeman laten weten dat het niet verstandig is'

04-10-2019 13:40 Laatste update: 13:42
40

PSV kan zondag tegen VVV-Venlo niet beschikken over Jeroen Zoet. Dat bevestigt trainer Mark van Bommel. De doelman moest zich vrijdag al afmelden bij Oranje-bondscoach Ronald Koeman.

"Jeroen Zoet kan zondag in ieder geval niet keepen. Hij heeft bondscoach Ronald Koeman laten weten dat het niet verstandig is om zich in Zeist te melden", vertelt Van Bommel een dag na de 1-4 zege op Rosenborg BK. Zoet keepte ook niet in Noorwegen. "Jammer voor Jeroen, natuurlijk. Iedere speler wil graag naar zijn nationale ploeg, maar als je niet fit bent, ben je niet fit."

Wedden

Meer odds

De inzetbaarheid van Jorrit Hendrix wordt de komende dagen beoordeeld door de staf van PSV. Tegen Rosenborg moest de middenvelder zich laten vervangen. Van Bommel: "Of hij er zondag bij is bepalen we morgen naar aanleiding van de laatste training. Ik heb een brede selectie tot mijn beschikking en dat is prettig. We spelen een flinke hoeveelheid wedstrijden in een kort tijdsbestek."

PSV neemt het zondag op tegen VVV-Venlo. In Eindhoven wordt om 16.45 uur afgetrapt. Robbin Ruiter verdedigt naar alle waarschijnlijk het doel.