Van Persie bezorgd om Manchester United: 'Hij doet het niet helemaal goed'

Van Persie bezorgd om Manchester United: 'Hij doet het niet helemaal goed'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 10:02ma 07-10-2019 om 10:02

Robin van Persie vraagt zich af of Ole Gunnar Solskjaer wel de juiste man is voor Manchester United. De Engelse grootmacht ging zondag met 1-0 onderuit bij Newcastle United.

Het was de derde Premier League-nederlaag van Manchester United, dat nog maar twee punten boven de degradatiestreep staat. "Als ik heel eerlijk ben: je kunt zien dat hij het moeilijk heeft", zegt Van Persie over Solskjaer bij Optus Sport. "Gek is dat niet. Manchester United is het gewoon kwijt. Solskjaer probeert heel zorgvuldig zijn woorden te kiezen, maar ik denk dat hij het niet helemaal goed heeft gedaan."

Solskjaer zei onder meer dat het niet goed zit in het hoofd van zijn spelers. "Wat betekent dat?", vraagt Van Persie zich af. "Als voetballer denk je als snel: met mijn hoofd is niks mis. De spelers hebben weinig vertrouwen, dus Solskjaer moet een manier vinden om het te kantelen. Hij moet ze motiveren. Op dit moment, gebaseerd op zijn uitspraken en wat ik van het team heb gezien tijdens de wedstrijd, denk ik niet dat Solskjaer weet wat hij nu moet doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws