Overmars reageert op Müller: 'Hij is van harte welkom bij Ajax en mag me bellen'

Overmars reageert op Müller: 'Hij is van harte welkom bij Ajax en mag me bellen'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 15:56ma 14-10-2019 om 15:56

Thomas Müller is volgens Marc Overmars van harte welkom bij Ajax. De technisch directeur van de Amsterdammers reageert daarmee op vragen over de toekomst van de multifunctionele Duitser, die bij Bayern München weinig aan spelen toekomt.

Op de testimonial van Rafael van der Vaart, die afgelopen zondag werd gehouden in Hamburg, ging het veelvuldig over Müller. De 30-jarige Duitser zou volgens veel aanwezigen gewoon moeten spelen bij Bayern, maar Overmars heeft een andere oplossing. "Als hij ooit overweegt om van club te veranderen, dan kan hij me altijd bellen", meldt de directeur voetbalzaken tegenover het Duitse Sportbuzzer. "Hij is altijd van harte welkom bij Ajax".

Müller, die vorig jaar in de Johan Cruijff Arena nog een rode kaart kreeg tegen Ajax toen hij Nicolas Tagliafico tegen het hoofd schopte, is volgens Overmars een speler die altijd in de basis moet staan in Zuid-Duitsland. "Voor mij staat hij symbool voor het DNA van Bayern."

In de afgelopen vijf wedstrijden kreeg de ervaren Duitser geen speeltijd van Bayern-trainer Niko Kovac en volgens diverse media is Müller daar niet blij mee. Hij zou al in gesprek zijn gegaan met de bepalende spelers in München en een vertrek overwegen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws