'Speciale' De Ligt krijgt vertrouwen van Juventus: 'Een van beste investeringen'

'Speciale' De Ligt krijgt vertrouwen van Juventus: 'Een van beste investeringen'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 17:43di 15-10-2019 om 17:43

De kwakkelende Matthijs de Ligt krijgt het volste vertrouwen van de clubleiding van Juventus. Sportief directeur Fabio Paratici spreekt zich positief uit over de man van 75 miljoen euro, die zijn draai in Turijn nog niet heeft gevonden.

De Ligt begon matig bij Juventus, kwam daarna sterk terug, maar speelt nu toch weer minder. Paratici twijfelt echter niet aan de Nederlander. "De Ligt is een speciale jongen", zegt hij in Italiaanse media, geciteerd door Gianluca Di Marzio.

"Hij heeft de mentaliteit van een kampioen. Het is een professional, die nooit tevreden is met wat hij heeft bereikt. Het was een van de beste investeringen die de clubleiding tot nu toe heeft gedaan", zegt Paratici overtuigend.

Ook Adrien Rabiot kan zijn stempel nog niet drukken op Juventus. "Ze zijn langzaam aan het settelen en zullen ons veel plezier gaan brengen", zegt Paratici over Rabiot en De Ligt.

"Ze zijn allebei nog steeds erg jong. Het overkomt iedereen. Zelfs Nedved vertelde me dat zijn eerste maanden bij Lazio en Juventus niet makkelijk waren omdat hij moest wennen. We moeten ze beide wat tijd geven."

Poll

Verwacht jij dat De Ligt het gaat redden in Italië?

(8448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws