Linssen: 'Het is een genot om met hem te voetballen, dus ik hoop dat hij hulp wil'

Linssen: 'Het is een genot om met hem te voetballen, dus ik hoop dat hij hulp wil'

26-10-2019 22:29
29

Bryan Linssen hoopt dat Riechedly Bazoer binnen afzienbare tijd hulp zoekt en op het voetbalveld weer laat zien waar hij toe in staat is. De aanvoerder van Vitesse denkt dat de voormalig Ajacied nog voldoende toekomst heeft in zijn voetbalcarrière.

Bazoer werd deze week weggestuurd op de training van Vitesse, omdat hij ruzie kreeg met Jay-Roy Grot en ook trainer Leonid Slutsky het één en ander toesnauwde. "Ik hoop dat hij hulp krijgt en dat hij daarna het gezicht weer de goede kant op heeft staan, zeg maar", vertelt Linssen na afloop van de met 2-0 verloren thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag voor de camera van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Als Bazoer hulp zoekt is er wat Linssen betreft nog van alles mogelijk voor Bazoer in Arnhem. "Hij kan weer schitteren bij ons op het veld, want het is een genot om met hem samen te voetballen. Hij heeft hulp nodig om er voor te zorgen dat hem dit niet meer overkomt en dat kan hem ook helpen in zijn verdere carrière. Hij is pas 22 en heeft nog een hele mooie toekomst. Bij ons gaat de deur nooit dicht voor hem, zeker niet."