Heerenveen-aanvaller reageert: 'Makkelijk praten achter tv of op de tribune'

Heerenveen-aanvaller reageert: 'Makkelijk praten achter tv of op de tribune'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 17:22ma 04-11-2019 om 17:22

Laatste update: maandag 4 november 2019 om 17:29ma 04-11-2019 om 17:29

Chidera Ejuke kan weinig met de kritiek die hij van Kenneth Perez heeft gekregen. Perez noemde de Nigeriaanse aanvaller van sc Heerenveen 'een showmannetje'. "Ik heb liever dat hij effectief speelt en overzicht houdt", doelde Perez op de trucjes van Ejuke.

Perez liet bij FOX Sports weten geen fan te zijn van Ejuke. "Ik zie liever iemand die naar binnen trekt en die dan uithaalt als hij een schotkans krijgt. Ik houd niet zo van die trucendoos, het is wat een showmannetje. Ik heb liever dat hij effectief speelt en overzicht houdt."

Tegenover de Leeuwarder Courant reageert Ejuke (21). "Natuurlijk krijgt een ploeggenoot van mij de bal, als ik de mogelijkheid zie. Maar het is makkelijker praten achter de televisie of op de tribune, dan wanneer je zelf op het veld staat en de acties maakt."

Ejuke staat echter wel open voor feedback. "Ik probeer te leren van de feedback die ik krijg. Zodat ik de beste voetballer word die ik kan zijn: een speler die kansen creëert en doelpunten maakt. We kunnen beter dan we lieten zien. Positief is wel dat we geloof hielden in een resultaat nadat we op achterstand kwamen."

Ejuke staat na twaalf wedstrijden op vier treffers voor Heerenveen, dat zondag met 1-1 gelijkspeelde tegen ADO Den Haag.

Poll

Eens met Ejuke?

(595 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws