Álvarez zorgde ervoor dat de schwung uit het elftal van Ajax verdween'

Álvarez zorgde ervoor dat de schwung uit het elftal van Ajax verdween'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 18:04ma 04-11-2019 om 18:04

Edson Álvarez viel ongelukkig in voor Ajax tegen PEC Zwolle, zag Ronald de Boer. De Mexicaan moest in de eerste helft Lisandro Martínez vervangen, die er met een blessure vanaf moest. Vanaf dat moment stopte Ajax met voetballen, aldus De Boer.

"Ik heb het gevoel dat hij zich goed voelt op het kunstgras", begint De Boer bij FOX Sports over Martínez. "Hij won veel duels en bewaarde het overzicht. Zijn blessure was vervelend. Toen kwam Álvarez er na 27 minuten in, maar die was er nog niet klaar voor. Het was koud en regenachtig. Het leek nergens op."

"Hij was heel onwennig. Voor mijn gevoel was hij niet gewend om op kunstgras te spelen. Hij zorgde ervoor dat de schwung uit het elftal verdween. Ze speelden zo lekker. Met Álvarez stopte dat."

"Ik las dat Martínez nog nooit op het middenveld had gespeeld voor hij naar Nederland kwam en Álvarez juist wel", zegt Kenneth Perez. "Ik zie totaal niet dat dat een middenvelder is. Ik vind Martínez een heel goede middenvelder. Het is grappig dat hij daar moeiteloos kan spelen terwijl hij er nog nooit heeft gestaan."

Poll

Stelling: Álvarez moet in de verdediging staan

(1547 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws