FC Utrecht-fans boycotten Ajax-uit: 'Heerlijk, lekker wegblijven, prima'

FC Utrecht-fans boycotten Ajax-uit: 'Heerlijk, lekker wegblijven, prima'

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 18:32vr 08-11-2019 om 18:32

Valentijn Driessen haalt zijn schouders op over de boycot die enkele FC Utrecht-supporters hebben afgekondigd voor de uitwedstrijd tegen Ajax van zondagmiddag. Twee supportersverenigingen hebben hun onvrede uitgesproken over het geringe aantal kaarten voor het uitvak in de Johan Cruijff Arena.

FC Utrecht liet donderdagavond weten begrip te hebben voor het standpunt van de fans, maar Driessen is een andere mening toegedaan. "Heerlijk, lekker wegblijven", laat de chef voetbal van De Telegraaf weten in Kick-Off Eredivisie, zijn vaste item op de site van zijn werkgever. "Al die ellende met die supporters... Daar ben ik helemaal klaar mee."

Volgens Driessen is de afgekondigde boycot juist een zegen voor de overige stadionbezoekers. "Prima, je kunt met een gerust hart rond het stadion lopen, overal naar binnen, bijna geen ME. Heerlijk rustig toch? Geen sisgeluiden, geen kwalijke spreekkoren. Prima. Het zal toch wel een oorzaak hebben waarom er zo weinig kaarten gegeven worden? Ik denk dat een club als RKC het maximale aantal kaarten krijgt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan FC Utrecht stunten in Amsterdam?

(3108 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws