'Senesi valt toch in de smaak bij Advocaat, transfer van Arnesen aanstaande'

'Senesi valt toch in de smaak bij Advocaat, transfer van Arnesen aanstaande'

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 07:38za 09-11-2019 om 07:38

Marcos Senesi zal eerder dan verwacht weer een kans krijgen bij Feyenoord, concludeert het Algemeen Dagblad. De Argentijnse miljoenenaankoop moest na de komst van trainer Dick Advocaat even een pas op de plaats maken en was bankzitter tegen VVV-Venlo en BSC Young Boys.

Donderdagavond maakte hij echter – noodgedwongen – zijn eerste minuten onder Advocaat: Edgar Ié viel geblesseerd uit in aanloop naar de gelijkmakende treffer van de Zwitsers en zal zondag tegen RKC Waalwijk ook niet beschikbaar zijn. Doordat ook Eric Botteghin kampt met fysieke malheur, zal Senesi waarschijnlijk met Jan-Arie van der Heijden centraal achterin staan tegen de promovendus. Wellicht krijgt de Argentijn voor langere tijd de mogelijkheid om zich te onderscheiden. 'Wat Senesi op het trainingsveld liet zien, beviel Advocaat eigenlijk wel', schrijft het AD.

De ochtendkrant heeft ook nieuws over de nieuwe Feyenoord-directie: de komst van Frank Arnesen hing al langere tijd in de lucht, maar lijkt nu aanstaande. De onlangs bij Anderlecht vertrokken directeur zal vermoedelijk voor het einde van de maand gepresenteerd worden in Rotterdam-Zuid. Arnesen moet Sjaak Troost opvolgen, die op zijn beurt ad interim de honneurs had waargenomen na het vertrek van Martin van Geel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws