Senesi speelde wedstrijd uit én scoorde met gebroken arm: 'Kon hem niet bewegen'

Senesi speelde wedstrijd uit én scoorde met gebroken arm: 'Kon hem niet bewegen'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 18:48di 12-11-2019 om 18:48

De turbulente zondag van Marcos Senesi eindigde in het ziekenhuis. De Argentijnse miljoenenaankoop kwam eerst met 0-2 achter tegen RKC Waalwijk, maar kopte vlak voor tijd de winnende 3-2 binnen: Senesi liep echter ook een blessure op tijdens de wedstrijd en kan niet voor Jong Argentinië uitkomen.

Dinsdag stond hij met zijn arm in een mitella voor de camera's van Feyenoord TV. Senesi liep zijn blessure vlak voor zijn winnende doelpunt op. "Het was een verdedigende actie, ik schoot de bal weg en toen kreeg ik een duw. Daardoor kwam ik tegen de reclameborden aan en brak ik mijn pols", haalt hij het moment terug. "Het deed veel pijn en ik kon mijn arm niet bewegen. Ik moest hem tegen mijn lichaam houden om de wedstrijd uit te kunnen spelen."

De schade lijkt echter mee te vallen: het Algemeen Dagblad sprak al van een 'mooie breuk'. "Ik hoop snel fit te worden en weer op het veld te staan. Over tien dagen zijn er nieuwe onderzoeken, om te kijken hoe het ervoor staat", klinkt het. "Ik verwacht dat het snel weer beter gaat."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Ben jij overtuigd van Senesi?

(1730 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws