Zoet gevraagd naar winters vertrek: 'Doet me meer dat het klote gaat met PSV'

Zoet gevraagd naar winters vertrek: 'Doet me meer dat het klote gaat met PSV'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 07:45wo 13-11-2019 om 07:45

Laatste update: woensdag 13 november 2019 om 08:26wo 13-11-2019 om 08:26

Jeroen Zoet is nog niet bezig met een winters vertrek bij PSV. De 28-jarige doelman zag Lars Unnerstall passeren in de Eindhovense pikorde, waarmee mogelijk ook het EK 2020 met het Nederlands elftal op de tocht komt te staan.

"Toen ik vrijdag de boodschap kreeg dat ik zou worden gepasseerd, schoten er wel dingen door mijn hoofd. Het EK is er daar één van. Maar het doet me nu meer dat het klote gaat met PSV. Ik speel hier vanaf mijn 15de, PSV zit in mijn hart", vertelt Zoet aan het Algemeen Dagblad.

Ook in De Telegraaf benadrukt de sluitpost dat hij nog niet denkt aan een transfer in januari. "Zo ver heb ik helemaal nog niet gedacht. Ik heb ook heel veel te danken aan de club. Het is de makkelijkste weg om te vluchten, maar zo ben ik niet. Daar wil ik nu ook niet mee bezig zijn, omdat we iets fantastisch kunnen bereiken zaterdag in Noord-Ierland en ik enorm blij en trots ben dat ik hier ben."

Zoet beseft echter dat een nieuwe kans bij PSV niet voor het oprapen ligt. "Het is een feit dat je een keeper niet zomaar weer wisselt. Maar als het moment daar is - en dat kan over twee of drie wedstrijden zijn, maar ook nog langer duren - dan moet ik zorgen dat ik er weer sta. Dat iedereen ziet wat ik kan. En dat is goed keepen. Helaas kan ik niet in de toekomst kijken en is dat moment nu niet te bepalen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Zoet in januari vertrekken bij PSV?

(3352 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws