Van Bommel eist reactie van PSV-spelers: 'Met vervelend gevoel teruggekomen'

Van Bommel eist reactie van PSV-spelers: 'Met vervelend gevoel teruggekomen'

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 16:42vr 29-11-2019 om 16:42

De selectie van PSV is vrijdagmiddag geland op Eindhoven Airport. Trainer Mark van Bommel wil zondag tegen FC Emmen een reactie zien van zijn spelers, vertelde hij direct na landing. 

"Wij moeten van onszelf eisen dat we zondag de rug rechten. En dat betekent drie punten halen, want dat is noodzaak", zegt Van Bommel op de clubsite van PSV. PSV ging donderdagavond kansloos met 4-0 onderuit tegen Sporting Portugal en ligt uit de Europa League.

"Het moge duidelijk zijn dat we met een vervelend gevoel teruggekomen zijn uit Portugal. Het was een teleurstellende avond. We hebben het daar op bepalende momenten niet goed gedaan tegen een hele goede ploeg en het resultaat is er dan ook naar. Duidelijk is echter ook dat we de teleurstelling snel moeten parkeren, want zondag zal Emmen er alles aan doen om het ons moeilijk te maken."

Van Bommel hoopt dat zijn spelers de teleurstelling van de wedstrijd tegen Sporting snel verwerken. "Zeker in het voetbal is er altijd snel weer een nieuwe wedstrijd. Onze spelers hebben de wedstrijd in Lissabon fysiek op een normale wijze verteerd. Links en rechts zijn er wat gebruikelijke klachtjes, maar ik verwacht ze morgen allemaal op het trainingsveld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws