Compliment voor Lang: 'Hij vindt zichzelf wel goed, als je zijn interviews ziet'

Compliment voor Lang: 'Hij vindt zichzelf wel goed, als je zijn interviews ziet'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 11:41ma 02-12-2019 om 11:41

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 12:16ma 02-12-2019 om 12:16

Ron Jans ziet dat Noa Lang erg vol van zichzelf is, maar dat hij op dit moment geen reden heeft om niet zelfverzekerd te zijn. De oefenmeester, op dit moment werkzaam in de MLS bij FC Cincinnati, complimenteert Lang en Ajax.

Lang maakte drie goals voor de Amsterdammers, die met 5-2 wonnen van FC Twente. Dat was ook Jans niet ontgaan. "Hij vindt zichzelf wel goed, als je zijn interviews ziet", stelt de voormalig trainer van onder meer PEC Zwolle en FC Groningen vast tijdens Studio Voetbal. "Maar hij zit er al een poosje aan te komen. Het is opmerkelijk dat juist hij drie goals maakt."

Pierre van Hooijdonk, ook tafelgast tijdens het programma op de NOS, was onder de indruk van Lang. "Je merkt niet dat hij voor de eerste keer tussen die mannen loopt", legt de gewezen aanvaller uit. "Dat betekent dat je meteen mee kan op dat niveau, dat is heel goed."

De zege van Ajax in Enschede was knap, zo wilde Jans benadrukken. "Ajax laat het in een week waarin ze Europees hebben gespeeld, blessures hebben, Promes ook nog eens uitvalt, toch nog makkelijk lijken dat ze met 5-2 winnen bij Twente. Dat is een enorm compliment voor ze. Ook bijvoorbeeld voor een Huntelaar, hoe hij dat oppakt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws