Grote vraagtekens bij 'excuses' Van Bommel: Dat moet je gewoon niet doen

Grote vraagtekens bij 'excuses' Van Bommel: "Dat moet je gewoon niet doen"

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 12:39wo 04-12-2019 om 12:39

Als het aan Jan Poortvliet ligt, krijgt Mark van Bommel op korte termijn hulp van Guus Hiddink. De 73-jarige Achterhoeker kan volgens hem als klankbord fungeren van de huidige PSV-trainer, die het moeilijk heeft.

"Of Mark van Bommel steun van buitenaf moet krijgen vind ik ondertussen wel een issue geworden, ja", zegt Poortvliet tegen PSV Inside. "Een type als Guus Hiddink heeft natuurlijk altijd wel meerwaarde. Als Guus beschikbaar is en het zou willen moeten we dat gewoon doen. Daar kan Mark van Bommel erg veel van leren en kan zo misschien het tij gekeerd worden."

Poortvliet, tussen 1974 en 1983 speler van PSV, stoort zich aan de excuses van Van Bommel na de wedstrijd tegen FC Emmen (1-1). De trainer zei onder meer dat zijn ploeg het 'fantastisch' voor elkaar had. "Ik vind het zwak dat de trainer altijd excuses heeft na de wedstrijd. Dat moet je gewoon niet doen", zegt Poortvliet.

Alles overziend is het seizoen 'naar de klote', aldus de oud-international. "Er is Europees gewoon slecht gepresteerd en dat is heel erg jammer voor dit jonge PSV. En in de competitie is het eigenlijk ook gewoon over. Ik vind en constateer dat het team zichzelf constant laat foppen en verdedigend niet alert en niet scherp is. Er wordt veelal achteruit gelopen en zelfs bij stilstaande fases zijn we niet scherp en alert. Dat is toch wel echt heel erg kwalijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet PSV in zee gaan met Hiddink?

(1929 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws