Linssen zoekt confrontatie met Vitesse-supporter: Ik had hem zó gevonden

Linssen zoekt confrontatie met Vitesse-supporter: "Ik had hem zó gevonden"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 12:39do 05-12-2019 om 12:39

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 12:55do 05-12-2019 om 12:55

Bryan Linssen heeft een maand geleden, na de laatste thuiswedstrijd van Vitesse tegen FC Groningen, de confrontatie gezocht met een supporter. Dat vertelt de aanvoerder van de Arnhemse club in een interview met Voetbal International.

Na de 1-2 nederlaag tegen Groningen werd Linssen bij het verlaten van het veld onder vuur genomen door een Vitesse-fan die hem uitmaakte voor 'homo'. Dat liet de sterspeler niet over zijn kant gaan. Hij kwam er speciaal voor terug uit de spelerstunnel. "Ik was echt zó boos", vertelt Linssen aan Voetbal International.

"Het kan niet zijn dat ze daar boven de spelerstunnels staan en alles even over mij heen mogen gooien. Niet vanuit een groep, zonder enige intentie tot een gesprek. Als ik niets zeg, ben ik arrogant. Zeg ik wél wat terug, dan is dat niet verstandig. Ik voelde me al zwaar kut en was er klaar mee, dus liep ik weer naar buiten."

Linssen maakte de Vitesse-supporter duidelijk dat er grenzen zijn. "Ik had hem zó gevonden en zei: Heb je het tegen mij? Toen begon hij nog erger te schelden. Gelukkig kwam Sergio Padt erbij, die me mee naar binnen sleepte. Ik hoef niet alles te pikken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws