Barça-voorzitter schiet Onana aan: 'Ik zal nooit de deur kunnen sluiten'

Barça-voorzitter schiet Onana aan: 'Ik zal nooit de deur kunnen sluiten'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 13:32do 05-12-2019 om 13:32

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 14:01do 05-12-2019 om 14:01

Andre Onana is trots op Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. De twee Oranje-internationals verlieten Ajax afgelopen zomer voor de Europese top en spelen vrijwel alles bij respectievelijk Juventus en FC Barcelona.

"Ik ben erg blij voor hem", zegt Onana bij Cope over De Ligt. "Hij ziet er gelukkig uit bij Juventus en ik hoop dat hij veel prijzen gaat winnen." Ook voor De Jong heeft de Ajax-doelman mooie woorden over. "Hij is een geweldige speler, die de lijnen uitzet bij FC Barcelona. Ik geniet van hem."

Onana heeft zelf ook een verleden bij Barcelona. In 2015 verkocht de Catalaanse grootmacht hem aan Ajax, waar hij zich heeft ontwikkeld tot één van de beste keepers van Europa. Op het Ballon d'Or-gala in Parijs werd Onana aangeschoten door Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu. 'Eens kijken wanneer je terugkeert naar Barça', zou Bartomeu hebben gezegd.

Onana: "Leuk om weer een keer met hem te praten. Barça is mijn thuis, maar we zullen zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt. Ik zal nooit de deur kunnen sluiten voor Barça." De doelman uit Kameroen zou in de belangstelling staan van Tottenham Hotspur, Manchester United en Paris Saint-Germain.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws