Van de Beek: 'Willem II heeft het goed gedaan, maar wij waren slecht'

Van de Beek: 'Willem II heeft het goed gedaan, maar wij waren slecht'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 23:31vr 06-12-2019 om 23:31

Donny van de Beek is zeer kritisch op het optreden van Ajax tegen Willem II, maar wil niet te lang stilstaan bij de 0-2 nederlaag in de Johan Cruijff Arena. Dinsdag wacht namelijk weer het cruciale treffen met Valencia in de Champions League.

"Natuurlijk Willem II heeft het goed gedaan, maar wij waren vandaag slecht. Dat weten we allemaal", zegt Van de Beek tegen FOX Sports. "Zelfs simpele ballen kwamen niet aan. Het positiespel was niet goed. We hebben ook niet veel kansen gecreëerd. We haalden ons niveau niet en dan wordt het lastig. Wij moeten gewoon elke week dezelfde energie en kracht leveren."

Toch kijkt de 22-jarige middenvelder alweer vooruit. "We moeten er ook niet te lang bij stilstaan. Het is een tik, maar dinsdag moeten we de rug rechten. We weten wat er dan op het spel staat. Ondanks de 2-0 achterstand bleven de fans er achter staan. Dat geeft wel aan dat we er vol voor moeten gaan."

De Telegraaf meldde dat Van de Beek hard op weg is naar Real Madrid en bedankt heeft voor Tottenham Hotspur, maar daar wil hij niet op reageren. "Er zijn nu belangrijkere dingen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws