'Frenkie-concurrent imponeert clubleiding van Barcelona en mag nu toch blijven'

'Frenkie-concurrent imponeert clubleiding van Barcelona en mag nu toch blijven'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 11:11di 10-12-2019 om 11:11

Frenkie de Jong dacht in de winterse transferperiode een concurrent op het Barça-middenveld kwijt te gaan raken, maar dat lijkt nu niet meer het geval. Ivan Rakitic stond op de nominatie om te vertrekken uit Camp Nou en heeft nu te horen gekregen dat de clubleiding wil dat hij blijft.

Door een mindere fase van Arthur krijgt Rakitic de laatste tijd wat meer speelminuten bij Barcelona en de club waardeert zijn professionalisme, schrijft El Mundo Deportivo. Daarom zou de clubleiding van de Catalanen aan de Kroatische middenvelder gevraagd hebben of hij in de winterse transferperiode toch in Camp Nou zou willen blijven. Eerder flirtte Rakitic opzichtig met een vertrek naar Atlético Madrid of Sevilla.

Frenkie de Jong en Sergio Busquets zijn volgens de Spaanse krant zeker van hun plekje op het middenveld bij Barcelona, maar door de mindere periode van Arthur krijgt Rakitic steeds vaker zijn kans. Om zijn professionalisme te belonen en om genoeg opties op het middenveld te behouden hoopt Barcelona de Kroatische spelmaker nu langer in Camp Nou te kunnen houden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws