'We weten nu meer van Ajax, maar ik denk niet dat dat beslissend is'

'We weten nu meer van Ajax, maar ik denk niet dat dat beslissend is'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 16:21di 10-12-2019 om 16:21

Valencia-trainer Albert Celades is wijzer geworden van de wedstrijd die Ajax afgelopen vrijdag verloor van Willem ll, maar verwacht niet dat de ploeg van Erik ten Hag aangeslagen aan de aftrap zal verschijnen.

Ajax verloor vrijdag voor eigen publiek met 0-2 van Willem ll. "We hebben veel wedstrijden van ze gezien, inclusief die in Mestalla. We weten nu meer van Ajax, maar ik denk niet dat dat beslissend is of überhaupt van invloed kan zijn", zei Celades maandag op de persconferentie. "Ajax is het gewend om grote wedstrijden te spelen."

Ajax speelde afgelopen vrijdag, terwijl Valencia pas een dag later in actie kwam. Celades: "Dat Ajax één dag meer rust heeft gehad is belangrijk voor ze, maar dat wil niet zeggen dat de strijd al gestreden is. Ik praat liever over de kansen die we hebben. Het is een erg lastige groep waarin ook Lille een hoog niveau heeft gehaald. We weten dat het heel lastig wordt voor ons, maar we zijn gefocust en gaan er vol voor."

Net als Ajax kampt ook Valencia met een bomvolle ziekenboeg. "We hebben geen tijd om daarbij stil te staan. We moeten het doen met de spelers die we wel hebben. Het klopt dat we veel blessures hebben, maar we proberen daar een oplossing voor te vinden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws