VVV-Venlo neemt afscheid van 'succestrainer' Steijn: 'Op gepaste wijze'

VVV-Venlo neemt afscheid van 'succestrainer' Steijn: 'Op gepaste wijze'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 17:18di 10-12-2019 om 17:18

VVV-Venlo neemt aankomende zaterdag voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle 'officieel' afscheid van 'succestrainer' Maurice Steijn. Steijn vertrok afgelopen zomer uit Venlo om aan de slag te gaan bij Al-Wahda, waar hij het slechts drie wedstrijden volhield.

Steijn nam nooit afscheid van het VVV-publiek, maar nu dus wel. 'Rondom de wedstrijd zal VVV-Venlo op gepaste wijze afscheid nemen van de Hagenees die inmiddels ook Venloos bloed door zijn aderen heeft stromen. Voorafgaand aan de wedstrijd zwaaien we Maurice Steijn uit op het veld. Een groot applaus voor Maurice, als dank voor zijn inzet en passie voor onze club!', schrijft VVV op de clubsite.

VVV stelde Steijn aan nadat hij ontslagen was bij ADO Den Haag. Onder zijn leiding wist de club te promoveren naar het hoogste niveau en werd VVV een stabiele Eredivisie-club. Steijn kon naar diverse clubs uit de Eredivisie en het buitenland, maar koos voor een lucratief avontuur bij Al-Wahda.

Inmiddels zit Steijn zonder club. VVV, Vitesse en ADO worden genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers, maar laatstgenoemde club wordt dat in ieder geval niet, zo werd maandag bekend. 

Lees meer over: Eredivisie VVV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws