Boadu af en toe 'vergeten' bij AZ: 'Heel lullig voor hem dat hij niet kan spelen'

Boadu af en toe 'vergeten' bij AZ: 'Heel lullig voor hem dat hij niet kan spelen'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 07:12do 12-12-2019 om 07:12

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 07:16do 12-12-2019 om 07:16

Calvin Stengs staat donderdagavond met AZ op Old Trafford en kijkt uit naar de kans om tegen een club als Manchester United te spelen. Beide teams zijn al geplaatst voor de knock-outfase van de Europa League.

Er zitten veel bekenden van Stengs op de tribunes van Old Trafford donderdagavond. De aanvaller regelde veertien kaarten voor het duel. "De gehele familie wilde komen. Logisch wel als je zoon of neefje op zo'n podium kan spelen", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En nee, ze waren er niet bij toen we tegen Astana in Kazachstan moesten spelen, ha ha. In Belgrado tegen Partizan ook niet."

"Dus ik hoop nog vaker in dit soort stadions te mogen spelen. Tot nu toe waren de Kuip en de Johan Cruijff Arena de grootsten", aldus Stengs. "Ik heb ook nog eens op het veld gestaan van het stadion van Atlanta United trouwens. Na afloop van een wedstrijd heb ik toen nog een balletje getrapt. Maar dat telt natuurlijk niet. Spelen op Old Trafford is andere koek."

Stengs kan zich Manchester United nog goed herinneren uit zijn jeugd. "Eén van de clubs ook waar ik altijd wel naar keek. Toen ze speelden met Rooney en met Ronaldo. Het is nog steeds een grote club natuurlijk, al gaat het niet meer zo goed als toen." Myron Boadu is ook met de selectie meegereisd naar Engeland, iets dat door de selectie nog wel eens vergeten werd. "Als we het over Old Trafford hadden de laatste dagen, vergaten we soms even dat Myron er ook bij stond. Heel lullig voor hem dat hij niet kan spelen, maar gelukkig is hij mee. Dat had ik ook gedaan als ik in zijn positie zat", sluit Stengs af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws