AZ kijkt niet naar 'Ajax': 'Wij kunnen donderdag én zondag goed spelen'

AZ kijkt niet naar 'Ajax': 'Wij kunnen donderdag én zondag goed spelen'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 18:59wo 11-12-2019 om 18:59

AZ speelt in drie dagen tijd tegen Manchester United én Ajax, maar Arne Slot is niet van plan om spelers te sparen. De 41-jarige AZ-trainer bestrijdt bovendien dat het laatste Europa League-groepsduel nergens meer om gaat.

Manchester United en AZ zijn allebei door, maar strijden op Old Trafford om de koppositie in Groep L. De thuisploeg heeft genoeg aan een gelijkspel, AZ gaat er alles aan doen om te winnen, bezweert Slot in gesprek met FOX Sports. "Voor ons gaat het zeker ergens om, wij willen graag groepswinnaar worden en zo ver mogelijk komen in de Europa League", doelt de trainer op de eventuele beschermde status tijdens de loting voor de zestiende finales. "Dan is het handiger om een groep te winnen dan om tweede te worden", concludeert hij.

AZ zal dus met zijn sterkst mogelijke opstelling aantreden in het Theatre of Dreams. "Ik zeg al maandenlang dat onze spelers op donderdag goed kunnen spelen én op zondag goed kunnen spelen. En daarnaast sowieso een fysieke prestatie kunnen leveren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat AZ stunten op Old Trafford

(1949 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws