Dankbare Afellay 'hoeft beelden niet terug te zien': 'Wissels deden ook mee, mooi'

Dankbare Afellay 'hoeft beelden niet terug te zien': 'Wissels deden ook mee, mooi'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 16:16do 12-12-2019 om 16:16

Ibrahim Afellay geniet nog steeds na van zijn officiële rentree bij PSV. De 33-jarige Utrechter maakte tegen Fortuna Sittard zijn eerste minuten in Eindhovense dienst sinds eind 2010, tot groot enthousiasme van het PSV-publiek én zijn medespelers.

Toen Afellay door trainer Mark van Bommel de dug-out uit werd gestuurd, kon het feest beginnen in het Philips Stadion. "Als je op zo'n manier onthaald wordt door de fans... Daar wil ik ze nogmaals voor bedanken, want dat zal ik nooit vergeten", reageert hij bij PSV TV. "Toen ik ging warmlopen, wist ik wel dat het ging gebeuren. Want de druk van de fans werd dusdanig groot", knipoogt hij.

Het hele stadion riep om de verloren zoon en de bankzitters deden gezellig mee. "Op een gegeven moment namen de wisselspelers het ook over, dat vond ik mooi", aldus Afellay. "Ik heb de beelden nog niet teruggekeken eigenlijk. Maar ik heb genoten van de reacties, daar heb ik die beelden niet voor nodig, om me dat te realiseren. Dit was een speciaal gevoel dat ik altijd met me mee zal dragen. Het zit wel in mijn geheugen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat PSV na de winterstop nog iets hebben aan Afellay?

(7795 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws