ADO: De Graaf keert door privé-omstandigheden voorlopig niet terug

ADO: De Graaf keert door privé-omstandigheden voorlopig niet terug

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 11:36vr 13-12-2019 om 11:36

Edwin de Graaf keert voorlopig niet terug als assistent-trainer bij ADO Den Haag. De oud-prof zit sinds begin deze week thuis na een uit de hand gelopen ruzie met Donny Gorter in de privé-sfeer.

Technisch directeur Jeffrey van As geeft op de clubsite aan dat de situatie voorlopig niet zal veranderen. "We zijn momenteel met Edwin in gesprek en in afwachting van de uitkomsten van de gesprekken is er in gezamenlijk overleg besloten dat hij zich tot nader order niet op de club zal melden."

Na het vertrek van trainer Fons Groenendijk werd assistent Dirk Heesen al benoemd tot interim-trainer. Daardoor kampt ADO met een gebrek aan stafleden. Beloftencoach Virgilio Teixeira schuift voorlopig door naar het eerste elftal. Hij liep al twee dagen in de week stage. Teixeira gaat Heesen in ieder geval tot de winterstop bijstaan. De Hagenaars nemen het nog op tegen FC Groningen (thuis) en Ajax (uit).

Het is ondertussen zeer de vraag of De Graaf nog terugkeert bij ADO na zijn vechtpartij met Gorter op de training. De spelersgroep zou zich achter de middenvelder hebben geschaard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws