Kieft bekritiseert Feyenoord-spelers: 'Daar word je echt niet blij van hoor'

Kieft bekritiseert Feyenoord-spelers: 'Daar word je echt niet blij van hoor'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 13:15za 14-12-2019 om 13:15

Wim Kieft verwacht een zware dobber voor Feyenoord zondag tegen PSV. De analist ziet dat het de Rotterdammers aan kwaliteit ontbreekt, terwijl PSV weer wat beter in vorm begint te raken.

"Daar word je niet echt blij van hoor...", begint Kieft in gesprek met Veronica Inside als hem gevraagd wordt naar Feyenoord. "Ik kan er niets aan doen. Dick (Advocaat, red.) denkt ook: ik roep maar dat ik wel pluspunten zie. Die keeper, ik had echt even het idee: we hebben die jongen echt vreselijk onderschat al die jaren, hij speelde hartstikke goed de laatste weken. Hij maakte echt twee ongelooflijke blunders (tegen FC Porto, red.). Maar ook bij die eerste goal, met Fer en Botteghin, dan denk je: hoe lang spelen jullie nou al?"

Kieft verwacht dan ook dat Feyenoord het zwaar gaat krijgen tegen PSV aanstaande zondag. "Als je Malen hebt, Bergwijn en Ihattaren. Ihattaren was bij alles betrokken (tegen Rosenborg, red.)." De analist zou zijn geld dan ook zetten op PSV. "Dan ga ik voor PSV, door die snelheid voorin. En door die Botteghin en Senesi, die wat mij betreft een enkele feeling met elkaar hebben. En die keeper zal er wel naast gaan staan toch? Marsman?", sluit Kieft af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws