Sparta wijst bod van Eintracht Frankfurt af: 'Accepteren we nu niet'

Sparta wijst bod van Eintracht Frankfurt af: 'Accepteren we nu niet'

22-12-2019 18:09 Laatste update: 22:41
18

Sparta heeft een bod van Eintracht Frankfurt op Ragnar Ache van tafel geveegd. Technisch manager Henk van Stee laat weten dat het bod van de Duitse club te laag is.

"We hebben een bod ontvangen op Ache", vertelt Van Stee aan Sparta TV. "Als we die zeven maanden geleden hadden gekregen, hadden we hem geaccepteerd, maar nu niet. Hij heeft zich dusdanig ontwikkeld en toont de Spartaanse mentaliteit die we graag willen zien. Als het juiste bod dat wij niet kunnen weigeren komt dan zal hij vertrekken, maar dan zullen ze heel diep in de buidel moeten tasten."

Van Stee tekent voor de optie om Ache te verkopen en hem direct weer te huren van Frankfurt, "Maar daar hebben we twee partijen voor nodig. Het is niet zo dat we moeten, maar de financiën vragen wel dat we af en toe spelers moeten verkopen."

"Het is alleen de vraag of je over een jaar weer zo'n bod op Ache krijgt. Dat weet je niet. We wachten het gewoon af en zitten pas op de helft van het seizoen. In de komende periode wachten we af of er meer gegadigden komen, of dat zij het juiste bedrag betalen wat wij willen."